Google+ O nama
Home O nama Osnovne informacije, vizija i misija
O nama PDF Štampa El. pošta

MATSPOT – NIJE ZNANJE SAMO ZNATI VEĆ JE ZNANJE – ZNANJE DATI

matspot1


 

Centar MATspot je osnovan 30. oktobra 2009. godine od strane Dragana Kocića preko svoje supruge Slađane Kocić. Slađana Kocić obavlja administrativne poslove koje su potrebne za operativno funkcionisanje samog Centra. Pun naziv Centra je MATspot – Centar za kompjuterski inženjering, prevodilačke usluge i edukaciju. Šifra delatnosti je 80420 – Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje na drugom mestu nepomenuto. Više podataka poput pib, matični broj, tekući račun možete da nađete na glavnom meniju pod 'O nama', a onda u podmeniu pod nazivom 'Poslovni podaci'.

porodicakocic


 

Za savlađivanje rada na računaru u okviru paketa Office, Centar nudi osnovno i napredno poznavanje Worda, Excela, PowerPointa, Interneta, i Outlook/Webmaila. Dragan Kocić u okviru centra nudi i obuku grafičkog i web dizajna, bazirano na korišćenju grafičkih programa Corel Draw i Photoshop, te Open CMS Joomla 1.0.15 i 1.5 kao baza za web development. Saša Kocić u okviru centra nudi obuku PHP programiranja – od osnovnog do naprednog nivoa.

vladimirp1

 

 

Nosilac obuke engleskog jezika je profesor engleskog jezika i književnosti Vladimir Petrović. Teacher Vlada nudi obuku engleskog jezika za osnovce, srednjoškolce i odrasle. Kursevi engleskog jezika zvanično prate Cambridge program od osnovnog nivoa (begginer level) do naprednog (advanced level).

matMATspot je akronim od Marko, Ana i Tea, što su imena naše dece. Reč 'spot' je engleska reč koja znači mesto ili tačka pristupa/događanja. U našem slučaju taj 'spot' je mesto naših usluga a vaših poslovnih interesa.

 

 

 

Moto centra je 'Nije znanje samo znati već je znanje – znanje dati',  misao koju je izrekao srpski književnik Borislav Bora Stanković a MATspot prepoznaje kao deo svog duha i ličnosti posvećene znanju. 

Naša misija je podizanje opšte kulture u korišćenju računara i engleskog jezika kao sredstvo ličnog i profesionalnog afirmisanja.

Naša vizija je da poznavanje računara i engleskog jezika jeste osnova pismenosti današnjeg čoveka kao kosmopolite.